Exchange rates: 1 EUR = 4.69 PLN; 1 USD = 4.4 PLN [more...]
Language: polski english

* Standard profile

 


*This company has only Standard profile.
Learn more about Trusted Partner and Eurocompany

Obram Sp. z o.o.

[Poland]Linia do produkcji serka typu "cottage cheese"

W skład linii wchodzą urządzenia przeznaczone do: - przygotowania surowców do produkcji (mleko, śmietanka, woda technologiczna) - układy pasteryzacyjne - produkcji ziarna - zbiorniki magazynowe śmietanki i wody technologicznej, wanny, creamery. Wszystkie urządzenia wyposażone są w automatyczne systemy sterowania, zapewniające łatwość ich obsługi, bezpieczeństwo personelu, jak również powtarzalność procesu technologicznego. Urządzenia połączone są ze sobą instalacjami[...]

Details...


[Poland]Urządzenia procesowe

W ofercie Obram znajduje się wiele urządzeń procesowych. Podstawowe z nich to: - Stacje mycia C.I.P. - Pasteryzatory: mleka, śmietanki, serwatki, wody technologicznej i inne - Termizatory - Układy do odzysku ciepła - Układy membranowe STACJE MYCIA C.I.P. Stacje mycia OBRAM przeznaczone są do mycia i dezynfekcji chemicznej wyposażenia technologicznego, zbiorników procesowych oraz rurociągów technologicznych w zakładach przemysłu spożywczego w systemie zamkniętym C.I.P. Budowa[...]

Details...


[Poland]Automatyczna linia do produkcji twarogu

Linia przeznaczona jest do produkcji twarogu w technologii bezchustowej, z wykorzystaniem multiform twarogowych produkcji Obram. Wszystkie urządzenia technologiczne powiązane są ze sobą systemem transportowym form twarogowych. Taki sposób konstrukcji linii pozawala na osiąganie dużych wydajności produkcyjnych przy stosunkowo niewielkiej powierzchni zabudowy. Obróbka technologiczna mleka odbywa się w kotle koagulacyjnym. Odpowiedniej dojrzałości skrzep twarogowy poddawany jest[...]

Details...


[Poland]Automatyczna linia do produkcji sera

Obram oferuje urządzenia oraz kompletne linie technologiczne do produkcji różnych rodzajów sera: - sery miękkie - sery półmiękkie o krótkim okresie dojrzewania - sery półtwarde i twarde typów: holenderskiego, szwajcarskiego i tylżyckiego. Ser produkowany jest wg technologii formowej, z indywidualnym prasowaniem każdej sztuki sera z zastosowaniem form lub multiform z tworzywa sztucznego. KOMPLETACJA AUTOMATYCZNEJ LINII DO PRODUKCJI SERA Przygotowanie surowca: 1. Tankosilosy[...]

Details...